onsdag 12 januari 2011

Tjuvstart

Egentligen ska man ju inte äta semla förrän det blir dags, längre fram i februari. Men när syrran kommer på besök med famnen full kan man ju inte gärna säga nej. Fint som snus var det. Kopparna fick jag av henne i julklapp. Hon känner mig väl. Semla och finkoppar menar jag.


Idag vräker snön ner. Vad passar bättre än att stanna inne med en bok. I alla fall i fem minuter innan man blir otålig och vill stå i knät och hoppa.


2 kommentarer:

  1. Vilket fantastiskt finfika! Porslinet gjorde verkligen semlorna rättvisa eller tvärtom. Och så ser det minsann ut som om du har fått ett knippe tulipaner också! :)

    Om man äter semlorna lite tidigare så kanske också våren skyndar sig med sitt intåg. Mer semlor alltså.

    Jag ser att L läser böcker som kan ge upphov till trauman. Jag är fortfarande rädd för Mårran! :) Stinky är inte lika otäck men lite. Annars fina figurer som dära trollen!

    SvaraRadera
  2. Ja, jag hoppas våren vill skynda. Jag gör vad jag kan för att hjälpa den på traven : ). Tulipanerna skaffade jag åt mig själv för att ta udden av tröttheten här.

    Säger du trauma kan uppstå av Mumin?! Nog för att det var lite småläskigt och underfundigt på ett sätt som man inte riktigt förstod, men hu. Trauman...

    SvaraRadera