tisdag 11 januari 2011

Det smyger sig på

Det är tur att man inte är äldre. Hans energi och uppmärksamhetstörst hade tagit knäcken på mig om jag hade haft ytterligare några år på nacken. Inte utan att jag börjar oroa mig för hur min energi ska räcka till när han börjar förflytta sig på egen hand, pilla på allt och skada sig samtidigt som jag ska jobba.

Med andra ord så handlar det egentligen om karriärsnojan. Den tassar runt här nu.

4 kommentarer:

  1. God fortsättning och allt det där! :0) Du när får man egentligen veta vad ditt företag gör osv? Jag är nyfiken. Vill du inte säga här på bloggen så kan du inte droppa en linje på sebastian@valfisken.com? :) *kram till er*

    SvaraRadera
  2. God fortsättning tillbaka! Trodde nästan jag förlorat dig när du tyckte du var stalker. Kul du hänger kvar!
    Vi frilansar som journalister med siktet inställt på att fungera som ett produktionsbolag, främst för radio. Nu vet du :)

    SvaraRadera
  3. jag är emot RSS feeds av princip så jag vet aldrig när du uppdaterar så jag måste kolla flera gånger om dagen ;0)

    Vilket spännande jobb, låter roligare än att vända papper hela dagen. Kul att du bloggar på :)

    SvaraRadera
  4. Jajjemän, söt är jag ;) Skämt åsido. Jag gillar inte att vara med på bild. Känner dock att jag kanske ska offra mig med tanke på att grabbarna inte har något att säga till om.. :)

    Jag längtar lite tills Lowe kan sitta själv och krypa. När Vilgot gjorde det var han inte lika frustrerad längre utan kunde ta sig dit han ville, på gott och ont. Mest på gott.

    SvaraRadera