onsdag 10 november 2010

Men bara gör't

Att man inte bara tar tag i de där jobbiga sakerna som man hela tiden skjuter framför sig. Ni vet de där telefonsamtalen som gnager samvetet, mailen som tar för lång tid att skriva, papper som kräver för mycket koncentration

Idag gjorde jag det. Jag tog tag i det och jädrar i mig vad snabbt och enkelt det gick. Skatteverket javisst! Mail till redaktör på Vetenskapsradion, hurra och koncentrationskrävande papper ligger på låddan precis som de ska.

Dessutom förlängt kontrakt på lilla läggan! Så trots tungandade lungor och en slokande kropp i allmänhet har det fasen varit en helt ok dag.

2 kommentarer:

  1. Ja visst är det dumt hur man skjuter upp saker! För det är ju SÅ mycket mer energikrävande att gå tyngd av vetskapen att något hänger över en och måste göras istället för att bara GÖRA det :) Det känns ju, som du skriver, ofta så förvånansvärt lätt när man väl gör det när man gått och förstorat upp det hela i veckovis och gjort det till en teoretiskt omöjlig grej. Hur man ÄR! :)

    Bra gjort förresten!

    SvaraRadera
  2. Ja det är tur att det finns deadlines i alla fall. Tyvärr har jag en ny lista på samta som väntar. Kanske är dagen idag. : )

    SvaraRadera