söndag 23 maj 2010

Älskar't

Skulle ju tagit en massa, massa bilder under gårdagen eftersom det skulle bli en av de bästa hittills på året. Den skulle ju det. Det blev den och just därför, inga bilder. Jag hann helt enkelt inte med det, jag njöt för mycket. Utbrast hela tiden ååååhh, mjau det här är så bra, kan man verkligen ha det bättre än så här? vi har det bäst just nu, åh det är så vackert, tänk att man glömmer bort hur det känns med sommar, mmm, oooo, aaaahh, jag blir religiös! Så bra var det och vem hinner tänka på att ta bilder då?


Vi hamnade på Djurgården av någon anledning och det slumpade sig så att det var rowing race där och vi fick förmånen att studera familjen Östermalm med pappa GANT, mamma vad än nu en östermalmsfru bär för märke och lilla barnet Bugaboo. Fnissade och pekade lite på rosérusiga back slick i röda brallor och ljusblå skjortor och de beigeklädda flickvännerna med fladdrande bruna hårsvall. Det är en sån främmande värld det där. Allt ser så välputsat och tillrättalagt ut. Inte en skrynkla någonstans!


Hur som helst hade vi det fantastiskt bra i vår lilla dunge trots att jag kände mig som en klump ister där jag låg, blekfet och med magen i vädret. Men det gjorde ingenting för himmel var blå, gräs tjockt, yvigt och äppelträd blommade. Vi hade kaffe och bullar och mackor och vi blev solbrända och ville aldrig gå in. Därför fortsatte vi kvällen med att åka hem till mig, packade om korgen och begav oss till klipporna där jag bor för att grilla och njuta av solnedgången. Fy fabian säger jag!


Igen:

ååååhh, mjau det här är så bra, kan man verkligen ha det bättre än så här? vi har det bäst just nu, åh det är så vackert, tänk att man glömmer bort hur det känns med sommar, mmm, oooo, aaaahh, jag blir religiös!

Inga bilder från klipporna heller, men jag tror att jag bor så vackert man kan bo i en storstadsförort. Bilden ovan är bara ett exempel från en av mina promenader. Idag strilar sommarregnet men det gör absolut ingenting. Livet när det är som bäst!

2 kommentarer:

  1. Haha skrattar lite åt din beskrivning av öfvre klassen. =)

    Åh vilken toppen dag ni haft, låter jätte mysigt!!Tänk att det äntligen sommar, men idag var det kyligare!Kanske skönt för oss tjockisar iof?! (hittade hit via du&jag&vi)Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Ja, jag hittade dig och lämnade en kommentar, men den kanske inte ville fastna : ) Ni verkar ha det fint du o din Ville i alla fall. Gullig unge!

    SvaraRadera