torsdag 3 februari 2011

Ny upplevelse

Man har för första gången blivit bannad av en annan förälder. Det kändes nästan lika pinsamt som när man blev fikasugen hemma hos en kompis när man var liten och kompisen, fastän båda var lika fikasugna, sprang till mamman och bara: **** vill ha fika!
Tack för den.

Fast det här var bara pinsamt i en liten stund innan jag blev vrång.

Akta så han inte drar **** i håret!
Inte med blixt på kameran!!
Inte med lampan heller!!!

Jag fotar aldrig med blixt men måste ändå undra om det är farligt att fota barn med blixt och får till svar att man vet ju själv hur man blir i ögonen efteråt.

Jag har full förståelse för att man vill sitt barns bästa. Det tror jag de flesta föräldrar vill. Men om mitt barn råkar grabba tag i en annan barnkalufts så är det ingen som dööör av det. Och självklart skulle jag stoppa de små nyporna om jag såg vad som var på gång att hända. Vad beträffar blixten vet jag inte om det är skadligt för barnens ögon eller ej, men om inte så är det något som går över utan att ge bestående men.

Skulle kunna gå på här om överbeskyddande föräldrar men det känns som jag är värsta moraltanten här redan så jag stannar vid kalufs och blixt. I alla fall till annat efterfrågas.

1 kommentar:

  1. Oj, då är mina barn nog skadade för livet nu... jag har autoblixt på kameran... Har aldrig hört detta, men jag kan ha fel.

    Ang att dra i håret.. Hur försiktig får man vara? Löjligt. Du ska se när Vilgot ligger OVANPÅ Lowe.. det ser ganska brutalt ut.. men Lowe gapskrattar! De busar och gosar. Jag försöker att inte säga till. Det här kanske är en helt annan sak.. men iaf. Det jag menar är att varken bebisar eller andra barn är speciellt ömtåliga.. Jag är rädd för pet-i-ögonen och främmande snoriga barn. Samt att Vilgot aldrig får lyfta Lowe. Annars får man ta o slappna av lite...

    Och du, tack för stöd!

    Stora kramar tillbaka!

    SvaraRadera