lördag 16 april 2011

Vem är hon?

Hon stiger upp kl. 6. Putsat fönstren innan kl. 10. Dammsugit och torkat golven till kl. 12. Vem var den människan frågar man sig?

Sen fick missnöjda barnet en majskrok. Jagade den längs magen med majskladdiga händer, rullar nedför magen, ner på golvet bredvid honom, kladd kladd kladd med majskladdiga händer. På det nyskurade köksgolvet.

Vid det här laget var hon tillbaka. Människan man känner igen.

3 kommentarer:

  1. Hon är välkommen hit. Här har vi desperat försökt få lägenheten ren. Matar just nu hysterisk trött unge, som vägrar sova. Samtidigt ligger moppen på det till hälften torkade vardagsrumsgolvet. Själv går jag runt i pyjamas och är vrålhungrig.

    Giv mig styrka. Städhjälp blir tvunget när jag börjar jobba igen. Aaargh

    SvaraRadera
  2. Och vilka är vi.. som står och trampar utanför affären när den öppnar klockan 10 en lördagmorgon. Suck. De e änte som förr!

    Förr sov jag klockan 10.
    Nu börjar jag fundera över dagens lunch klockan 10.

    SvaraRadera
  3. Jag skickar dig styrka Vilja och en hand om jag hade varit i närheten! Det tar en faslig tid att få de där prylarna gjorda numer.

    Haha Anna, ibland får man tygla sig för att inte käka lunch när andra bara hunit till frukosten. En fördel med tidigar morgnar är att det är tomt i affärerna. Så när som på en och annan pensionär :)

    SvaraRadera